De ICT specialist die meedenkt in concrete oplossingen
Toegewijd aan het creëren van veilige en stabiele netwerken
Kennis is er om te delen

G Suite

Google Apps for Work heeft een nieuwe naam: G Suite. Deze werkomgeving van Google bestaat uit meerdere, in de cloud geďntegreerde, apps voor bedrijven. Met G Suite heeft u toegang tot de zakelijk versies van Gmail, Google Docs, Groups for Business, Google Calender en diverse andere professionele oplossingen om optimaal samen te werken. Google heeft G Suite gemaakt voor bedrijven van alle formaten, dus geschikt voor vrijwel iedereen. Bent u zich reeds aan het oriënteren om eventueel de overstap te maken naar G Suite, of bent u net een bedrijf gestart? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Gmail voor bedrijven  Gmail

Een e-mailprogramma van wereldklasse. U ontvangt een aangepast e-maildomein (@uwbedrijf.nl) en meer:
•    Standaard 30 GB opslagruimte in uw inbox
•    Beveiliging voor virussen en spam
•    Compatibel met uw e-mailclient
•    Geen advertenties, dag en nacht ondersteuning en nog veel meer.

Google Agenda  Google Agenda

Deze online agenda van Google kunt u perfect gebruiken om samen te werken. De agenda is namelijk deelbaar en werkt goed samen met Gmail, Drive en de andere apps van G Suite. Voorkom verassingen door deze Agenda van Google te synchroniseren op al uw apparaten.

Google Drive  Google Drive

Met het online opslagsysteem van Google kunt u eenvoudig bestanden opslaan, synchroniseren en delen. Het is met Google Drive mogelijk om op ieder gewenst moment toegang tot uw bestanden te krijgen via uw laptop, telefoon of tablet.

Google Documenten  Google Docs

De online tekstverwerker van Google, Google Docs, is gemaakt om samen te werken. U kunt samen met collega’s, of misschien wel klanten tegelijkertijd aan een document werken. Google Docs is tevens compatible met Microsoft Office.


G Suite

Migratie naar G Suite

Wilt u bekijken wat de mogelijkheden van G Suite zijn voor uw organisatie? Door onze jarenlange ervaring met dit product kunnen wij, samen met u, kijken of G Suite geschikt is voor uw situatie. Wij kunnen assisteren bij het migreren naar G Suite of zelfs het hele proces uit handen nemen.