De ICT specialist die meedenkt in concrete oplossingen
Toegewijd aan het creŽren van veilige en stabiele netwerken
Kennis is er om te delen

Office 365 partner


!Bien is de zakelijk partner van Office 365, de veiligste versie van Office tot nu toe volgens Microsoft. De belangrijkste voordelen van Office 365 voor u op een rijtje gezet:

-† † Overal toegang tot bestanden, online en offline
-† † Maandelijkse beveiligingsupdates en functiereleases, dus altijd de laatste versies
-† † De webversie van Office, met uitgebreide functiesSamenwerking met Office 365

Door de mogelijkheid om met uw collega's of klanten tegelijk in een bestand te werken is samenwerking ideaal met Office 365. Dit in combinatie met de vergadermogelijkheden van bijvoorbeeld Skype maakt het plaatje compleet. Overal en altijd inzage en beheer van bestanden en de mogelijkheid om aanpassingen te doen en presenteren.

Ingebouwde beveiliging en hulpprogramma's

Bewaar uw zakelijke data veilig op mobiele apparaten en in de cloud. Door de ingebouwde beveiliging van Office 365 en hulpprogramma's voor het beheren van gegevens hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Per apparaat is het mogelijk om een bepaald beveiligingsbeleid toe te passen. Zo kunnen gegevens worden gesynchroniseerd en hebben alleen bepaalde apparaten de autorisatie om bestanden te bewerken en/of toe te verwijderen. De services van Office 365 zijn overigens 99,9% van de tijd beschikbaar met een SLA inclusief financiŽle garantie.


Office 365 op uw telefoon en tablet

Alle Office 365 applicatie zijn nu te gebruiken op al uw PC's, Tablets, Macs of Ipad's en de meeste smartphones. Met een maximum van 5 Mac's of PC's, 5 tablets en 5 smartphones. Waar u ook bent, u kunt uw bestanden bekijken, bewerken en presenteren.


Office 365 of telefoon en tablet


Bien ICT is dť zakelijke partner voor Office 365

Wij verzorgen bij onze zakelijke partners complete Office 365 implementaties. Het maken van back-ups van de oude (lokale) omgeving het migreren naar de cloud kent voor ons geen geheimen meer. Wilt u meer informatie over dit product of de toegevoegde waarde van !Bien, neem dan snel contact met ons op.